Erişilebilirlik

Amerikalılar Hangi Ünlülerden Bıktı?


Amerikalılar Hangi Ünlülerden Bıktı?
lütfen bekleyin

No media source currently available

0:00 0:02:22 0:00
Sinema filmleri, müzik ve eğlence programları Amerika’nın dünyaya en çok ihraç ettiği ürünler arasında ilk sıralarda bulunuyor. Ancak, Amerika’nın ünlü simaları dünya medyasında geniş yer bulurken, son yapılan bir anket, Amerikan halkının yeni yılda bazı ünlüleri dergilerde ve ekranlarda daha az görmeyi umut ettiğini ortaya koydu.

Amerika’nın “reality show” yıldızlarından Kardashian kardeşler, New York’ta yine kameraların önünde.

Khole Kardashian, “Sizi çok seviyoruz. Hepinizle tanışmak ve kucaklaşmak için sabırsızlanıyoruz,” diyor.

Kardashian ailesi, Amerikan halkının en çok bıktığı ünlüler listesinde ilk sırada bulunuyor. Amerikalıların %70’i, gelecek yıl bu aileyi daha az görmeyi umut ediyor.

Harris Interactive firması tarafından yapılan ankete göre, ikinci sırada Lindsay Lohan var: “Bu durumun şakası yok. Sonuçta, bu benim hayatım, kariyerim.”

Lohan, bu cümleleri iki yıl önce çıktığı mahkemede hakim karşısında kullanmıştı. Bugün, Amerikalıların % 68’i Lohan’ın skandallarından sıkılmış durumda.

6 yaşındaki reality show yıldızı “Honey Boo Boo” takma isimli Alan ve annesi June Shannon listenin üst sıralarında bulunuyor: “Yüzüne bir sürü öpücük kondurmak istiyorum.”

Ankete katılanların üçte ikisi bu ünlülere artık katlanamadığını söylüyor.

Şarkıcı Justin Bieber ve Chris Brown, erkek arkadaşını aldatarak skandal yaratan Twilight serisi oyuncusu Kristen Stewart listedeki diğer isimler arasında.

Çok fazla ön plandaki ünlüleri hedef alan bu anket bir kalem firmasının fikriymiş. Firmanın pazarlama direktörü Chris Farley ile skype üzerinden görüştük: “Böyle bir anketin eğlenceli olacağını düşündük. Katılımcılar en çok bıktıkları ünlülerin isimlerini sıraladılar.”

Hedef alınan bütün ünlüler Hollywood’dan değil. Bazıları da, savaş kahramanı ve eski CIA Direktörü David Petraeus gibi başkent Washington’la özdeşleşen isimler.

Biyografisini yazan kadınla yaşadığı evlilik dışı ilişkisinin ortaya çıkmasından beri, Amerikalıların %20’si Petraeus’tan bıktığını söylüyor.

Listede, emlak kralı Donald Trump da var. Trump, Başkan Barack Obama’nın Amerika doğumlu olup olmadığını sorgulamasıyla sık sık gündeme gelmişti.

Ankete katılan üniversite mezunu Amerikalıların yarısından fazlası, 2013 yılında Trump’ın ismini daha az duymayı umut ediyor.

STÜDYO VOA

Köprü kazasının ardından milyarlarca dolarlık tazminat bekleniyor – 28 Mart
lütfen bekleyin

No media source currently available

0:00 0:29:59 0:00
XS
SM
MD
LG