Erişilebilirlik

Seri Cinayetlerde 2 Tutuklama - 2002-10-21


ABD’de, Washington ve çevresinde 9 kişinin öldüğü saldırılarla ilgili olarak 2 kişi tutuklandı.

Polis, Pazartesi sabahı, son saldırının düzenlendiği yerin 25 kilometre güneyinde, bir benzin istasyonunda, beyaz bir minübüsün sürücüsünü tutukladı, araca el koydu.

Haberlere göre, sürücü, olay sırasında, aracının penceresinden bir kontürlü telefonla konuşuyordu. Daha sonra ikinci bir kişinin daha tutuklandığı açıklandı.

Cumartesi akşamı, başkentin 140 kilometre güneyindeki Ashland’da, bir lokantadan çıkmakta olan bir çifte bir el ateş açılmıştı. Karnından ağır yaralanan 37 yaşındaki erkek geçirdiği iki ameliyattan sonra hastanede yoğun bakımda bulunuyor. Polis, bu kişinin karın boşluğundan çıkarılan merminin, balistik uzmanlarınca incelendiğini açıkladı.

Amacı bilinmeyen meçhul katil, şimdiye kadar, başkent ve çevresinde, ırk, cinsiyet, yaş, ve yerli–yabancı ayırımı yapmadan 9 kişiyi öldürdü, iki kişiyi yaraladı.

Saldırılar nedeniyle birçok etkinlik ertelendi, okullararası spor karşılaşmaları iptal edildi. Katilin yakalanmasına yardımcı olacak kişilere için yarım milyon Dolardan fazla ödül verilecek.

XS
SM
MD
LG