Erişilebilirlik

Programlar - 2001-06-27


Panorama

Pazartesi, Salı, Perşembe, Cuma akşamları, Amerikan kurumları ve Amerika'da yaşamın değişik yönleriyle ilgili haber ve değerlendirmeleri bu yeni programda bulabilirsiniz.

Pop Mix

Pazar günleri sunuluyor. Top-10 listesine giren pop müziği şarkılarından örnekler, sanatçılarla ilgili kısa bilgiler bu programda.

Amerika'daki Türkler

Amerika'da yaşayan Türkler kimlerdir, ne iş yaparlar? Türkiye'den Amerika'ya gelip yerleşmiş bir kişinin öyküsünü, deneyimlerini, kendi ağzından, Pazartesi akşamları dinleyebilirsiniz.

Teleskop

Salı akşamları bu yeni programda bilim-teknoloji alanındaki gelişmeleri, bilgisayar dünyasından haberleri dinleyebilirsiniz.

Sanat Köşesi

Perşembe günleri, Amerikan sanat dünyasında, Broadway ve Hollywood'da olup-bitenleri aktardığımız bu programda, Amerika'yı ziyaret eden Türk sanatçıları ile görüşmelere geniş yer veriyoruz.

Sağlık

Cuma akşamları, sağlık konusunda yararlı bilgileri, tıp araştırmalarında kaydedilen yeni gelişmeleri bu programda dinleyin. Türk uzman doktorlarla da konuştuğumuz bu programda yanıtlanmasını istediğiniz soru varsa, burayı tıklayarak bildirebilirsiniz.

"Alo Washington"

Çarşamba günleri, stüdyomuza gelen veya programa telefonla katılan uzmanlar, ünlü kişiler, siyasetçiler, sanatçılar, stüdyomuza ücretsiz ve doğrudan bağlanty kurulabilen 00-800-1-3003-3351 numarayı veya 202-619-3861 numaralı telefonu ödemeli arayan dinleyicilerin sorularını yanıtlıyorlar. Bu programa sorularınızı elektronik posta ile de gönderebilirsiniz.

XS
SM
MD
LG