Erişilebilirlik

Dünden Bugüne REM...


1980’lerin ve 1990’ların klasiklerine imzasını atan eşsiz grubun üyeleri, birbirlerinden uzak oturmaları nedeniyle sadece arada sırada prova yapabiliyormuş. 13’üncü albümünü geçen yıl çıkaran grubun üyeleri farklı kentlerde yaşadıkları için kendi başlarına şarkı sözü yazıp, bunları ancak bir araya geldiklerinde karşılaştırabiliyor.

Birçok grubun çalışmalarına ön ayak olan REM'in ünlenmesi zaman alsa da 1982’deki albümlerinin çıkmasından sonra grup tüm dünyaca tanındı. Sonraki yıllarda birbiri ardına başarılı albümler çıkaran grup, birçok da konser turnesi düzenledi. 1990’ların sonlarına doğru REM, eşsiz gruplardan biri olarak tarihe adını yazmıştı bile.

REM’in Around The Sun albümünün tanıtımı için bu ay başında başladığı konser turnesi temmuz ayının sonuna kadar devam edecek. Dünyanın dört bir köşesinde hayranlarına kavuşan grup geçen hafta St Petersburg’da verecekleri konseri, Estonya- Rusya sınırındaki gecikmeler nedeniyle iptal etmek zorunda kaldığını bildirdi. Grup 1995 yılından beri ilk kez konser iptal ediyor.

XS
SM
MD
LG